Homenatge a Aurora Picornell i les Roges del Molinar (2021)

Diumenge 3 de gener de 2021 a les 19.00 h. 
Donatiu: 5 euros

Des de 2010, el Molinar acull un homenatge popular a qui foren les seves veïnes, Aurora Picornell i les Roges del Molinar. Cada any es fan sentir veus de lluites actuals d’arreu del territori i ens acompanyen artistes que posen el seu talent al servei de la memòria.

Enguany ens acompanyarà Lara Gelabert que, en nom del Comitè de Son Coletes, ens explicarà l’experiència de reivindicació de la memòria històrica a Manacor. També hi parlarà l’activista Aina Vidal, implicada en diversos col·lectius de defensa de la terra i la llengua. Els palmesans Salvatge Cor hi cantaran, en format duet, algunes de les seves cançons. L’acte estarà presentat per l’actriu vilafranquera Marina Nicolau.


La taquilla estarà oberta a partir de les 18.00 h. Es recomana reservar a través del web www.teatredelmar.com a partir de dilluns 28 de desembre. Només podran seure juntes aquelles persones que siguin del mateix nucli familiar.