Ara Mallorca exigeix la retirada dels borbons

Cal avançar cap a una república mallorquina 

L’organització Ara Mallorca vol denunciar l’actitud escandalosa de la caverna mediàtica, dels partits del règim i especialment del PSOE davant la fugida del rei espanyol emèrit Juan Carlos I. Consideram que el partit de Sánchez i Armengol és totalment còmplice de la corrupció dels borbons. Per això, reclamam un posicionament clar del Govern de les Illes Balears sobre aquest greu afer. A més, exigim que Marivent retorni al poble de Mallorca i que no es destini cap partida pressupostària de la comunitat autònoma de les Illes Balears a cap afer monàrquic. Actualment, els pressupostos de la CAIB destinent prop d’un milió d’euros a Marivent.

Així mateix, denunciam la doble vara que tenen els mitjans de comunicació espanyols a l’hora de tractar casos com aquest o com els dels exilats polítics catalans. En aquest sentit, volem recordar que el raper mallorquí Valtònyc segueix a l’exili precisament per denunciar la corrupció de la família reial espanyola. Des d’Ara Mallorca creiem que és hora d’acabar amb la servitud a la monarquia i que els borbons es retirin definitivament de la nostra illa. Pensam que s’ha de començar a projectar una república mallorquina que dona qualitat de vida als mallorquins i acabi amb la corrupció.