Crida a desobeir la sentència contra el català

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià on s’anul·la el català com a llengua preferent de l’administració valenciana i prohibeix que sigui la llengua de comunicació entre les tres comunitats autònomes. Des d’Ara Mallorca consideram que aquesta sentència té un clar objectiu polític i que no és, per a res, quelcom aïlat. És, de fet, una altra maniobra de l’Estat espanyol emmarcada en l’estratègia del “divide y vencerás”. 

Per tant, volem manifestar el nostre rebuig més ferm a aquesta sentència que evidencia la podridura del sistema judicial espanyol, centralista radical i al servei de l’hegemonia i no de la igualtat. Així, feim una crida al Govern de les Illes Balears a no acatar aquesta sentència absurda i a desobeir qualsevol imposició política o judicial que atempti contra l’ús de la llengua catalana.